Bondage touw

Alles wat je moet weten over een bondage touw

bondage touw

Sinds dat de film 30 Shades of Grey is uitgekomen is BDSM een stuk populairder geworden en zijn mensen meer gaan experimenteren in de slaapkamer. Als je hier zelf ook ervaring mee wilt opdoen dan is een van de SM materialen die je kan kopen een Bondage touw. Het is belangrijk dat je kiest voor een bondage touw dan van hoge kwaliteit is. Bondage touwen kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt en het maakt je bondage spel een stuk intenser en spannender. In dit artikel lees je alles over een bondage touw.

Toepassing van een bondage touw

In het spel tussen meester en onderdaan is een bondage touw een onmisbaar onderdeel. Door te kiezen voor een geschikt touw kan je de onderdanige in elke gewenste positie vast binden. Hiermee wordt de bewegingsvrijheid beperkt en dit is dan ook een belangrijk onderdeel van jullie opwindende spel. Het is belangrijk dat je kiest voor het juiste bondage touw, om te zorgen dat dit spel op een veilige manier verloopt. Als je gebruik maakt van een verkeerd touw dan kan je schuur of brandplekken op je huid oplopen. Bondage touwen zijn beschikbaar in verschillende lengtes en kleuren en hierdoor vind je altijd een touw dat bij je wensen past. Bondage touwen kunnen gebruikt worden om de armen of benen bij elkaar te binden of om je partner vast te binden op bed. Hierdoor heeft een persoon de volledige controle over de andere persoon en in dit spel zorgt dat voor sensatie en opwinding.

Wanneer koop je een bondage touw

Als je nog niet goed bekend bent met bondage of weinig ervaring hebt dan is een bondage touw goed om mee te beginnen. Uiteraard kan je nog andere SM artikelen hierbij aanschaffen of SM meubels. Deze laatste kan je op maat laten maken naar je eigen specifieke wensen. Je kan om te beginnen wat experimenteren en onderzoeken wat jullie niet of juist wel prettig vinden. Als je al meer ervaring hebt dan mag een bondage touw zeker niet ontbreken bij je SM speeltjes en andere accessoires. Bondage touwen zijn veel meer flexibel dan andere attributen waarmee je je bewegingsvrijheid beperkt. Je kan je partner op verschillende locaties vastbinden zoals aan de muur, aan een speciale haak of op het bed. Afhankelijk van wat jullie prettiger vinden kan je het touw strakker maken voor een hevige sensatie of losser knopen als je het liever rustiger aandoet. Hoe dan ook een bondage touw is een intense ervaring die zorgt voor een verrijking van je liefdesleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *